Direktlänk till inlägg 4 juli 2008

Utmärkelse!!!

Av Tina - 4 juli 2008 17:53


Nu är jag stolt må ni tro! Jag har fått en blog-utmärkelse av Suz ! Nu är det min tur att lämna vidare till sju personer som inspirerar mig massor. Ni är många fler än sju ska ni veta... och det blev visst åtta nu när jag räknat efter :) men jag måste hejda mig någonstans, annars blir listan väldigt låååååång!


Här kommer beskrivningen på hur man ska göra:


Who gets the "Brillante Webblog Award"? Websites and blogs, which by its currency, the issues of choice and for their designs are especially noteworthy.

Here are the Award Rules:

1. The winner can take the logo.

2. Place a link to the person that send you the award.

3. Give the Award to at least 7 other Blogs, which by its currency, the issues of choice and for their designs are especially noteworthy.

4. Put a link to these sites on your Blog.

5. Write a comment on their Blogs that they've won an Award.

Jag vill skicka utmärkelsen till dessa personer:


Ingela

Helena

Cath

Lotta

Kamilla

Alle

Babbalalla

Zornitsa


Må så gott i solen!!!


 
ANNONS
 
Alleswe

Alleswe

5 juli 2008 16:56

Tack tack så glad jag blir!!!
Jag kan dock inte kopiera loggan...undrar just vad jag gör fel? kram

http://www.alleswe.bloggagratis.se

 
Helena

Helena

5 juli 2008 18:16

Tack för utmärkelsen vännen......jag blev så glad.=)
Ha en fortsatt skön helg!
Kram

http://ww.vildaella,blogg.se

 
Ingen bild

Berit

5 juli 2008 18:29

Grattis :) Vad duktig du är!

 
liviro

liviro

5 juli 2008 18:51

Jättemycket Grattis till dig!! Må så gott alla fyra:))

http://liviro.blogg.se

 
babbalalla

babbalalla

6 juli 2008 19:50

Tusen tack för utmärkelsen! Känner mig mycket hedrad! :) Va läckert med en "pocketcover" - vad har du gjort i den för material, är det papper alltihopa? Hoppas du får en riktigt skön bloggsemester! Ha det gott! *kram*

http://babbalalla.blogg.se

 
Cath.

Cath.

9 juli 2008 23:36

Tusen tack! Å, vad glad jag blev!
Stor kram!

http://cathspyssel.blogspot.com

 
cv services

cv services

15 december 2011 15:37

It's wonderful that you try to make your posts better. You will have more readers in this case.

http://cv-writing-services.org.uk/services.php

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 3 augusti 2008 10:19

  -o-o-o-o-o-o-o-o-    Idag har jag premiär i min nya blogg! Där kommer jag att i fortsättningen lägga upp allt nytt, det gamla får ligga kvar här.   Välkomna att hälsa på! Och vet ni... jag har en utlottning där om ni är nyfikna ;-)   http://tinasti...

Av Tina - 1 augusti 2008 19:14

  Nu är jag hemkommen igen från en underbar semester i Florida. Vi (jag, mannen, sonen 16 år och dottern 14 år) bilade runt i 14 dagar och hann besöka både ost- och västkusten. Vi började i Orlando och åkte sedan till Fort Lauderdale och vidare ner t...

Av Tina - 6 juli 2008 10:17

  Nu har några av mottagarna fått sina kort och presenter så nu kan jag äntligen lägga upp lite fler bilder!   Pocketcovern är till en arbetskamrat som fyller år på måndag. Jag tyckte hon behövde en sådan nu lagom till sommarens alla utflykter när ma...

Av Tina - 30 juni 2008 19:49

  Ja, det är det faktiskt och det ska bli så himla skönt att vara ledig ett tag. Nu håller jag bara tummarna att det inte rasar in en massa hemska arbetsuppgifter som måste vara klara den här veckan. Det brukar tyvärr hända att kollegor får för sig a...

Av Tina - 22 juni 2008 20:53

  Ibland får man en bra idé som bara poppar upp så där i huvudet. Det har precis hänt mig och så här gick det till: Häromkvällen så funderade jag på vilken pocketbok jag ska ta med mig på semesterresan som närmar sig. Jag vet att en pocketbok är till...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se