Direktlänk till inlägg 1 augusti 2008

Åter från semesterresan

Av Tina - 1 augusti 2008 19:14


Nu är jag hemkommen igen från en underbar semester i Florida. Vi (jag, mannen, sonen 16 år och dottern 14 år) bilade runt i 14 dagar och hann besöka både ost- och västkusten. Vi började i Orlando och åkte sedan till Fort Lauderdale och vidare ner till Key West. Därifrån fortsatte vi till Naples på västkusten för att sedan tillbringa sista natten i Orlando igen innan planet tog oss hem till gamla Sverige.


Tror ni jag tog några kort? Nja... bara en sådär drygt 700 bilder blev det nog! Jag tänkte framkalla några få för att scrappa med, men det blev i alla fall 120 kort. Det är svårt att gallra!


Tror ni jag köpte några scrapsaker? Nja... bara det på bilden här nedan. Om det var billigt? Gissa... ett par exempel, ett CB-alfabet ca 480 kr, ett block med 36 dubbelsidiga designpapper från K&Company ca 85 kr. Så nu känner jag mig rätt så nöjd på shoppingfronten för tillfället :-)


 


Och nu över till något helt annat:

TACK snälla Midalina och Annica H för awarden!!! Jag blir så himla glad och hedrad att ni tycker att jag är värd en sådan! Så stort tack igen!


Och så har jag blivit utmanad av inga mindre än Cath, Lof och Suz ! Och här kommer mina svar och reglerna kring utmaningen:


Regler:

 • Beskriv först reglerna
 • Svara på alla frågor
 • Välj ut 6 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din
 • Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen.

Fem saker som fanns på din Att-göra-lista idag?
 • Göra matsäck till båtturen
 • Byta till rena handdukar
 • Börja med en LO från semesterresan
 • Fundera ut vad jag ska bjuda gästerna på i helgen
 • Hämta tonåringar från karnevalen i stan

Vad gjorde du för 10 år sedan?

För första gången i livet så hade jag verkligen funnit mig tillrätta och kände inte något sug efter att flytta eller göra något annat. Bodde sedan två år i det hus vi bor i idag i Nyköping dit vi flyttade 1995. Ungarna var då 4 och 6 år gamla och det var säkerligen fullt ös kan jag tänka mig. Jag jobbade på samma företag som jag gör idag fast med lite andra arbetsuppgifter. -98 är inget år som utmärker sig på något sätt och det är tyvärr perioden mellan gamla ”vanliga” kameran och digitalkameran och korten från det året är inte direkt sorterade… vilket gör det svårare att minnas.


Ställen du bott på?

Föddes på Lidingö där jag bodde mina första sex år. Flyttade till Bua utanför Varberg och bodde där i ett år. Sedan drog familjen (jag, mina föräldrar och min bror) vidare till Växjö där jag bodde hela min studietid i 13 år. Efter det flyttade jag själv till Stockholm/Lidingö igen och bodde där i tre år. Tröttnade på storstadens brus och anonymitet och flyttade till Kalmar där min bror bodde. Där träffade jag en kille som sedermera blev min man och eftersom han bodde i Oskarshamn så flyttade jag dit efter två år. Vi bestämde oss för att lämna Oskarshamn och söka oss till en större stad och hittade båda jobb i Nyköping 1995. Sedan dess har vi stannat och här känner jag mig totalt hemma!


5 saker du skulle göra om du var biljonär?

Biljonär är riktigt stort… Jag skulle:

 • Säga upp mig!
 • Placera pengarna på något smart sätt (med hjälp förmodligen) så att hela min familj skulle vara ekonomiskt oberoende i all framtid.
 • Skänka massor till cancerforskning/annan sjukdomsforskning och till mindre lyckligt lottade människor
 • Skaffa mig det jag behöver men absolut INTE leva något extremt lyxliv. Jag tror inte man blir lyckligare av det.
 • Renovera färdigt huset.

Och här kommer de sex personer som jag vill skicka utmaningen vidare till:

Babbalalla

Ingela

Helena

Tina

Cicci

Alle


 
ANNONS
 
Alle

Alle

1 augusti 2008 23:48

Å så mkt fint du köpt...nu kliar det till och med i mina fingrar...har inte scrappat på 4 veckor nu...nja bara två kort och målat en tavla...väntar in alla mina foton ...sen så ska det scrappas...
Tack för den fina kommentaren om min tavla...det värmer!
Ser ut som ni har haft en underbart skön resa ...kram

http://www.alleswe.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Cicci

2 augusti 2008 09:58

Vilken resa och massa fint har du shoppat. Jag blir riktigt avundsjuk. Tänk att känna sig nöjd att handla...kommer nog aldrig att hända mig. ;0D
Klart att du får länka till mig.
Ha det gott vännen.
Kramiz

 
suz

suz

2 augusti 2008 15:49

Välkommen hem! Så roligt att läsa om dig.Så fina grejer du köpt,det ska bli kul att se vad du skapar med dem.
Kram Suz

http://kortmaja.bloggagratis.se

 
Jeanette

Jeanette

2 augusti 2008 18:56

Vilken härlig semester du verkar ha haft. Spännande och intressant kan jag tro. Ser fram emot och se vad du skapar av korten du tagit och med hjälp av alla fina scrapsaker du inhandlat så billigt. Roligt att läsa om dig nedan. Kram Jeanette

http://mariejeanette.blogg.se

 
Michaela

Michaela

7 augusti 2008 23:12

Va mkt skojigt du fick inhandlat i USA! härligt:-) kramar

http://lejonberghjorth.blogspot.com

 
paper writing services

paper writing services

15 december 2011 15:34

You have a lot of material for doing your work. It's very good for you.

http://essaywritingservices.org/index.php

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 3 augusti 2008 10:19

  -o-o-o-o-o-o-o-o-    Idag har jag premiär i min nya blogg! Där kommer jag att i fortsättningen lägga upp allt nytt, det gamla får ligga kvar här.   Välkomna att hälsa på! Och vet ni... jag har en utlottning där om ni är nyfikna ;-)   http://tinasti...

Av Tina - 6 juli 2008 10:17

  Nu har några av mottagarna fått sina kort och presenter så nu kan jag äntligen lägga upp lite fler bilder!   Pocketcovern är till en arbetskamrat som fyller år på måndag. Jag tyckte hon behövde en sådan nu lagom till sommarens alla utflykter när ma...

Av Tina - 4 juli 2008 17:53

  Nu är jag stolt må ni tro! Jag har fått en blog-utmärkelse av Suz ! Nu är det min tur att lämna vidare till sju personer som inspirerar mig massor. Ni är många fler än sju ska ni veta... och det blev visst åtta nu när jag räknat efter :) men jag må...

Av Tina - 30 juni 2008 19:49

  Ja, det är det faktiskt och det ska bli så himla skönt att vara ledig ett tag. Nu håller jag bara tummarna att det inte rasar in en massa hemska arbetsuppgifter som måste vara klara den här veckan. Det brukar tyvärr hända att kollegor får för sig a...

Av Tina - 22 juni 2008 20:53

  Ibland får man en bra idé som bara poppar upp så där i huvudet. Det har precis hänt mig och så här gick det till: Häromkvällen så funderade jag på vilken pocketbok jag ska ta med mig på semesterresan som närmar sig. Jag vet att en pocketbok är till...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se