Senaste inläggen

Av Tina - 8 mars 2008 18:22


Idag tog jag mig tid att göra veckans tankekort för http://mabramedskaparlusten.blogspot.com . Veckan tanke var:

"Börja tänka och agera som en vinnare". Ganska häftigt faktiskt. Som Ilona skriver "Tankens kraft är stor! Om vi tror på oss själva, så tror andra också på oss". Så sant, så sant!


ANNONS
Av Tina - 8 mars 2008 11:05


Torsdagen var en riktigt bra dag för mig.


För det första så fick jag mina första kortbeställningar!!! Jätteroligt men lite skrämmande också. Man är ju alltid lite rädd för att andra inte ska gilla det man gör. Jag är klar med det första födelsedagskortet men kan inte lägga ut det förrän sent i april. Det andra ska vara klart i maj så jag har lååång tid på mig.


För det andra så kom det ett paket i brevlådan med ett par embossingplattor till min Cuttlebug.


Och för det tredje, och detta är stort, så har ett av mina livs mål gått i uppfyllelse! Jag skriver noveller och har bestämt mig för att jag en dag ska få mina ord tryckta. Och nu har det skett! Det var Länsbiblioteket Sörmland och Länsbildningsförbundet som utlyste en tävling där kvinnor bosatta i Sörmland fick delta. Uppgiften var att skriva om kvinnoöden. Boken är en antologi där 20 noveller ingår, varav en är min! Måste lägga ut en bild på den. Bara för att jag är så stolt och lycklig.


ANNONS
Av Tina - 5 mars 2008 17:14


Här kommer nästa vårkort med en av mina USA-stämplar. Jag gillar verkligen mina små kaniner!


Av Tina - 3 mars 2008 19:09


TACK alla snälla för att ni tar er tid att hälsa i min blogg! Det värmer långt in i själen!


Ville göra något som inte tog så lång tid och gav mig därför på att göra bokmärken. Det var ju hur kul som helst! Två stycken blev det, och fler tänker jag göra. Passade på att göra ett "vårkort" också med en av mina nya stämplar från USA. Den är så gulllig tycker jag. Fast jag vet inte riktigt vad jag ska ha kortet till. Får väl hitta någon att skicka det till.


Bokmärkena pyntade jag med hjärtpärlor som mina barn använde när de var små, och smyckesstjärnor som jag hittade i min låda. Mycket gammalt "skräp" kommer till användning. Nu är jag glad att jag inte kastat allt som jag varit på väg att göra i mina anfall av städiver!


Av Tina - 1 mars 2008 11:06


Nu har jag invigt min första Magnoliastämpel! Jag försökte hålla kortet ganska enkelt och "rent". Här är resultatet.


Och det jag skrev igår... "hoppas det regnar och blåser hela dagen". Det ser ut som att det blir så... :-)


Av Tina - 29 februari 2008 13:29


Fred, kärlek och glada människor gör mig lycklig. Vänlighet, omtanke och värme gör mig lycklig. Och...


... faktum är att detta gör mig väldigt, väldigt glad för att inte säga rent lycklig också! Idag kom allt jag beställt och väntat på, rakt ner i brevlådan. Papper och bårder och blomblad och annant smått och gott. Och häftigast av allt; stämplarna jag beställt från USA!


Jag var lite tveksam till att beställa från utlandet eftersom jag hört att en del fastnar i tullen och så tar det en evighet, men jag hade tur. Beställde i onsdags förra veckan tror jag det var, och idag, fredag låg de i brevlådan. Det är lite svårt att se kanske, men visst är de fina? Det är fåret, kaninerna och nallen.


Dessutom begav jag mig till en butik här i stan, Mixen www.mixen.frisberg.se , som jag aldrig besökt förut. Där köpte jag två magnoliastämplar och två Penny Black (och så lite blommor också för säkerhets skull).


Hoppas det regnar och blåser hela helgen så att man inte kan gå utanför dörrn ;-)


Av Tina - 28 februari 2008 16:52


Tack Anncatrin http://babbalalla.blogg.se för den jättefina beskrivningen på hur man gör crisscross-kort! Nu har jag mixtrat ihop mitt första. Det kommer garanterat bli fler. Här finns det ju oändliga möjligheter för vad man kan göra och stoppa i "kuvertet"!


Lämnade tomt i den rosa cirkeln på baksidan för en framtida hälsning till den som en dag kommer att få kortet.


Urk! Såg just att den gröna färgen på Jeja-flickans klänning blev spygrön. Den är mer mörkgrön på riktigt. Photoshop vill inte alltid som jag vill när det gäller färger.


Av Tina - 26 februari 2008 11:53


Sitter hemma med rinnande näsa och alla andra tillbehör som man ska ha när man är förkyld. Tänkte förskona mina arbetskollegor från bacillerna idag. Orkar ingenting... nästan. Veckans tankekort orkade jag göra och det är som medicin att göra dessa kort!


Den här gången försökte jag verkligen illustrera innebörden i texten. Det fick bli ett enkelt, nästan barnsligt kort, men jag gillar det ändå!


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se