Senaste inläggen

Av Tina - 25 februari 2008 22:10


Nu är jag allt liiite stolt igen! Jag som egentligen inte kan virka har lyckats knåpa ihop några blommor som jag tänkte pryda någon LO med i framtiden. De blev kanske lite större än jag tänkt men på en 12" LO så kan de funka ändå. Den lilla blå är 4,5 cm och den stora vita 6 cm. Vad tror ni kan det vara något att använda?


Eller är de bara anskrämligt fula?


ANNONS
Av Tina - 24 februari 2008 13:15


Gjorde ett kort med en av mina nya stämplar till en utmaning som gällde härliga färger. Så här blev det.


ANNONS
Av Tina - 23 februari 2008 15:18


Nu har jag gjort en färgkarta över mina Promarkers. Jag har sett i några andra bloggar att man kan göra det och tyckte att det var väldigt smart. Och precis som en annan tjej gjorde, kommer inte ihåg vem, så gjorde jag färgkartan av de albumblad som jag alltid använder att stämpla på. På så vis stämmer färgerna med resultatet.


Av Tina - 21 februari 2008 17:21


Jag gjorde ett födelsedagskort till min brorsdotter och var jättenöjd. Fast det saknades något i högra hörnet så jag satte dit två röda hjärt-stämplar... och... sabbade hela kortet! Fick rädda det med några blommor så att jag blev nöjd igen. Ibland ska man liksom inte försöka göra det där sista utan sluta innan det blir för mycket. Men det har hänt förr och kommer säkert att hända igen. Ibland tar det tid att lära gamla hundar att sitta :-)


Grattis Sofia 13 år!


Av Tina - 18 februari 2008 14:42


Detta kort på dottern är ett av mina favoritkort. Jag har länge velat göra något av det, men det har inte blivit av. Jag har inte vågat av rädsla att förstöra kortet.


Sen fick jag i mitt månadpaket från www.scrapaddicted.se en "overlay" som jag inte visste vad det var för något. Jag ställde frågan i forumet och vips så fick jag svar från Hedda. Igår kände jag mig modig och kombinerade mitt foto med min overlay. Så här blev det. Väldans svårt att fota av eftersom allting speglade sig i plasten!


I kanten har jag skrivit "B"-dikten i Majas Alfabet som dök upp i huvudet när jag höll på, men jag har bytt ut slutet:


"Blått är mitt hårband, blå är min kjol, blåa är blåbär, blå är viol. Havet är blått och himlen är blå, men blåast av allt är dina ögon ändå!"LOs
Av Tina - 16 februari 2008 11:49


Födelsedagskortet fick min Far som fyllde år igår. Tack för senast Pappa om du läser detta, det var jättetrevligt! Valentinkorten fick mina barn. Veckans tankekort kommer sent denna vecka, men det har varit för mörkt för att fota av den tidigare.Av Tina - 15 februari 2008 17:25


Detta kort och den här LOn har min dotter gjort. Hon har ingen egen blogg men, som den stolta moder jag är, så visar jag förstås upp dem här!

Av Tina - 14 februari 2008 11:07


Till er som av en händelse hamnat på min sida: Grattis på Alla Hjärtans Dag!


Jag, min man och vår son har fått ett jättefint kort av dottern, dagen till ära. Jag kommer att lägga ut det så fort som jag har fotat av det i dagsljus. Även de två kort jag gjorde till barnen kommer jag att lägga ut. Är väl halvnöjd med dem, men de är gjorda med hjärtat!


Vill också passa på att tacka alla som är så himla trevliga och snälla och lämnar så fina hälsningar i min blogg! Det värmer!!!Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se