Senaste inläggen

Av Tina - 9 februari 2008 22:04


Har gjort ett födelsedagskort till dottern som fyller år på måndag. Eftersom vi firade henne redan ikväll, och fick hon kortet, så kan jag visa det nu.


Jag köpte en Jeja-stämpel hos Katja, http://www.katscrap.e-butiken.se, och se så fin den blev! Färglagd med ProMarkers förstås! Jag klippte ut flickan och satte "distanskuddar", eller vad det heter, under.


Passade även på att göra ytterligare ett kort när jag ändå höll på... bara för att det är så himla kul!ANNONS
Av Tina - 5 februari 2008 22:17


Det kliar i mina fingrar att lägga ut  mitt första födelsedagskort som jag gjort. Men... det kan jag inte! Varför? Jo, därför att det är till pappa och han läser min blogg!


Nu blev du allt nyfiken pappa? Men du får hålla dig till nästa fredag... och jag också :-)ANNONS
Av Tina - 4 februari 2008 21:14


Ikväll gjorde jag tankekortet för vecka 6. När jag sitter och klurar på hur veckans kort ska se ut så tänker jag mycket på innebörden i tanken jag ska förmedla. Det är spännande vad ord kan göra. Min låda med tankekort blir som en låda dynamit!


Jag har precis fått hem mina ProMarker-pennor som ska vara bra att färglägga stämplar med. Och tro det eller ej! De var superbra!!! Jag har verkligen varit halvt deprimerad över att jag inte kunnat färglägga stämplar tidigare. Färgen har runnit ut och det har blivit kladdigt. Stämpelfärgen har också kletat ut sig och jag har kastat allt i tron att stämplar inte är något för mig. Men nu, med dessa nya pennor, så öppnar sig en ny värld! Det här kortet är det första jag någonsin stämplat och som blivit bra (får man vara lite stolt?).

Av Tina - 4 februari 2008 16:07


Idag hade jag min lediga dag. Massor av saker att fixa så det blev inte så mycket tid till scrappandet idag. Dessutom har huvudet bankat hela dagen, trots alvedon. Men, jag lyckades dock fixa klart mitt bidrag till februaris utmaning på www.svenskscrapbooking.se . Temat är "kärlek" och det kan ju betyda mycket.


Jag hittade ett par gamla foton på mig och min bror i en låda för överblivna fotografier hemma hos mina föräldrar. Och självklart passade detta perfekt! Syskonkärlek är en speciell kärlek som inte kan jämföras med eller bytas ut mot någon annan.


Här är vi, anno 1966!LOs
Av Tina - 30 januari 2008 10:29


Sådär ja! Min lediga dag och jag har ägnat två timmar till att pyssla med de tankekort jag missade vecka 2-4. Så här blev resultatet.Av Tina - 28 januari 2008 22:53


Nu har jag nappat på "Må Bra med Skaparlustens" veckliga tankekort! En så himla bra och mysig idé! Veckans tanke är "Motgångar kan vara trappsteg till framgångar" och så här ser min tolkning ut. Jag längar redan efter nästa vecka... :-)


Jag ska försöka göra ett tankekort i veckan och förvara dem i en altrad skokartong (som jag inte gjort ännu). Sen tänkte jag ställa ett kort i taget på hallbordet så hela familjen kan se det och förhoppningsvis få något positivt att tänka på. För att korten ska få plats i kartongen så fick de bli i storleken 12x9 cm. Inte så stort alltså.Av Tina - 26 januari 2008 13:11


Så här blev den när den äntligen blev klar - min canvastavla! Efter min inspirerande kurs som jag var på så betyder den ännu mer för mig än tidigare. Alla positiva verb och adjektiv är precis sånt jag behöver titta på och ta till mig för att få energi.


Det blev nog lite mycket saker på den, och jag hade nog tänkt mig att den skulle bli sparsmakad och liksom stilig, men med facit i hand känns den helt rätt just nu.


Av Tina - 26 januari 2008 13:02


Idag har jag fått hjälp av dottern att ta kort på mina första LOs. Jag har lagt upp dem i den ordning som jag skapat dem. Eftersom det var mitt första album så gjorde jag det i det mindre formatet. Jag har provat på en massa olika metoder och stilar för att försöka hitta min egen väg. En del är lite röriga, men jag tog med dem ändå eftersom det är himla kul att se utvecklingen.


 Nu har jag börjat ge mig på 12" istället och "Snö", "Gotland" och "A" är från det nya albumet (skulle ha legat sist men fattar inte varför det inte gick :-). Kommentera gärna!


LOs
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se