Senaste inläggen

Av Tina - 25 januari 2008 21:16


Jag har varit på kurs i två dagar. Det var steg två i personlig kompetensutveckling, ettan gick jag för över ett år sedan. Om man är intresserad av att lära sig mer om bl.a personligt ledarskap, stresshantering, argumentaionsteknik och coaching, så rekommenderar jag denna kurs starkt! Gå in på Mercuris hemsida www.mercuri-kongress.se och kolla in. Jag har träffat underbara människor som bjudit på sig själva och delat med sig av sina erfarenheter. Otroligt så mycket det kan ge!

ANNONS
Av Tina - 23 januari 2008 22:14


Nej, det blir ingen bild på någon canvastavla idag. Dock lägger jag ut en bild på mina Waldorf-dockor som jag sydde när barnen var små. De heter, från vänster, Lisa, Klara och Ludde. Det var jättekul att sy dem, men jobbigt också, och fler lär det nog inte bli.


Canvastavlan är klar men jag ska ta en bild på den i helgen i dagsljus eftersom färgerna blev så konstiga med blixt.ANNONS
Av Tina - 22 januari 2008 22:35


Har köpt en canvastavla bara för att det var rea. Tänkte att det kunde vara kul att scrappa på den. Jag har sett någonstans att någon gjort det med lyckat resultat. Min tanke var att den skulle ge mig positiv energi så jag ville ha med en massa positiva ord. Den ska sitta i min scraphörna som jag håller på att fixa iordning.


Eftersom jag ännu inte lärt mig att tänka efter före så kastade jag loss och började måla. Inte speciellt snyggt. Så jag målade på lite till och det blev inte bättre det heller. Ikväll har jag suttit och lagt ut papper, utstansade (med Cuttlebuggen!!!) blommor och bokstäver, tygblommor, knappar och tags. Det blev väldigt rörigt och inte alls så där vackert och sparsmakat som jag tänkt mig. Men jag tror att den får vara som den är i alla fall.


Om jag hinner ska jag klistra upp allt och fota av den i morgon, annars får det vänta till helgen! Hoppas det finns någon därute som är nyfiken på resultatet?!

Av Tina - 21 januari 2008 17:50


Han kom med Bussgodset denna ruskiga januaridag. Jag packade upp honom och där var han, alldeles grön och bara min! Min alldeles egna CUTTLEBUG!!! Visst är han fin?


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se